تحصیلات لازم برای دریافت اسکیل ورکر کانادا

برای اخذ امتیاز تحصیلات در سیستم فدرال، متقاضی باید مدرک کانادایی داشته باشید و یا مدرک خارجی خود را در یکی از سازمان های معرفی شده از طرف اداره مهاجرت ارزشیابی کرده و امتیاز مورد نظر را کسب نمایید. حداکثر امتیاز در این بخش 25 امتیاز می باشد.

امتیاز تحصیلات
25 دکتری و یا معادل آن
23 فوق لیسانس، دکترای حرفه ای و یا معادل آن
22 دو یا بیشتر از دو مدرک بالای دیپلم که حداکثر یکی از آنها بیش از 3 سال طول کشیده باشد (به طور مثال دو لیسانس)
21 دوره ی بعد از دیپلم که سه سال یا بیشتر طول کشیده باشد
19 فوق دیپلم دو ساله
15 دوره یک ساله بالای دیپلم
5 دیپلم

آزمون های مورد قبول مهاجرت به کانادا عبارتند از:

– Canadian English Language Proficiency Index Program, CELPIP
– International English Language Testing System, IELTS
– Test d’évaluation de français, TEF

این آزمون‌ها به شکل‌های مختلفی توسط این سه سازمان نمره دهی می شوند. در اینجا نمره‌های لازم برای رسیدن به سطح ۷ CLB یا سطح ۷ NCLC، که حداقل سطح لازم جهت اقدام در این روش می باشد، را ذکر می کنیم:

زبان انگلیسی به عنوان زبان اول و زبان فرانسه به عنوان زبان دوم برای متقاضی اصلی
هر فرد متقاضی FSWP باید در آزمون جنرال IELTS حداقل نمره ی ۶ را کسب کرده تا به حداقل سطح زبان یعنی CLB 7 نائل آید. نمره پائین تر در آزمون آیلتس در این روش مورد قبول نمی باشد.

CLB Level IELTS Speaking IELTS Listening IELTS Reading IELTS Writing امتیاز بعنوان زبان اول
9 7-9 8-9 7-9 7-9 6
8 6.5 7.5 6.5 6.5 5
7 6 6 6 6 4

 

CLB Level TEF Speaking TEF Listening TEF Reading TEF Writing امتیاز کل
سطح 5 و بالاتر 225-270 180-216 150-180 225-270 4

زبان فرانسوی به عنوان زبان اول و زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم برای متقاضی اصلی حداقل سطح مورد قبول در این روش سطح 7 در CLB می باشد.

CLB Level TEF Speaking TEF Listening TEF Reading TEF Writing امتیاز بعنوان زبان اول
9 400-450 310-360 260-300 400-450 6
8 349-399 280-309 233-259 349-399 5
7 309-348 248-279 206-232 309-348 4

 

CLB Level IELTS Speaking IELTS Listening IELTS Reading IELTS Writing امتیاز کل
سطح 5 و بالاتر 5 5 4 5 4

امتیاز زبان برای همسر متقاضی لازم برای دریافت اسکیل ورکر کانادا

حداکثر امتیاز در این بخش 5 امتیاز بوده که با امتیازات زیر در زبان انگلیسی و یا فرانسوی به دست می آید. در صورتیکه حتی در یکی از مهارتها نمره حداقل به دست نیاید، همسر متقاضی امتیازی کسب نخواهد کرد.

CLB Level IELTS Speaking IELTS Listening IELTS Reading IELTS Writing امتیازکل
سطح 4 به بالا 4-4.5 4-4.5 4-4.5 4-4.5 5

 

CLB Level TEF Speaking TEF Listening TEF Reading TEF Writing امتیازکل
سطح 4 به بالا 181-224 145-179 121-149 181-224 5

برنامه ی کانادایی شاخص تسلط بر زبان انگلیسی (CELPIP)

به منظور کسب حداقل سطح مجاز در آزمون عمومی CELPIP، هر متقاضی باید حداقل نمره ی 4L را در هر یک از چهار مهارت ذکر شده دریافت کند.
نمره ی 4L در آزمون عمومی CELPIP برابر است با سطح CLB 7 . نمره ی 4H برابر است با سطح CLB 8 و نمره ی ۵ یا بالاتر برابر است با سطح CLB 9 یا بالاتر.

سابقه کاری مورد نیاز جهت مهاجرت به کانادا برای دریافت اسکیل ورکر

در این آیتم شما به ازاء سابقه کاری که تمام وقت بوده (30 ساعت در هفته) و به ازاء آن شما حقوق دریافت کرده باشید، حداکثر 15 امتیاز دریافت خواهید کرد. این شغل در سیستم مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال باید در گروه 0 یا A یا B باشد.
سابقه شغلی شما در صورتی مورد قبول است که بر اساس موارد ذکر شده اداره مهاجرت باشد. نحوه ارایه سابقه کار در اقدام از این روش بسیار حساس و تعیین کننده بوده و نیازمند آشنایی دقیق با قوانین مهاجرت می باشد. نحوه امتیاز بندی به شکل زیر است:

امتیاز سال
9 1 سال
11 2 تا 3 سال
13 4 تا 5 سال
15 6 سال به بالا

در صورتی که در بیش از یک شغل کار کرده این و قصد دریافت امتیاز در سیستم فدرال را برای مهاجرت به کانادا دارید، یکی از آن ها در نظر گرفته خواهد شد و قابل ترکیب شدن با هم نمیباشند. مثلا اگر به عنوان مدیر هفته ای ۳۰ ساعت و به عنوان نجار هفته ای ۲۰ ساعت کار کرده اید، امکان ترکیب این دو وجود ندارد. یعنی یک کار در نظر گرفته خواهد شد.

سن برای مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر

حداکثر 12 امتیاز
این امتیاز در هنگام رسیدن پرونده شما به اداره مهاجرت محاسبه می شود.

امتیاز سن
صفر زیر 18 سال
12 18-35
11 36
10 37
9 38
8 39
7 40
6 41
5 42
4 43
3 44
2 45
1 46
صفر 47 سال به بالا

 پیشنهاد شغلی معتبر در مهاجرت کاری به کانادا

حداکثر امتیاز در این بخش 10 امتیاز می باشد. در صورتی که پیشنهاد شغلی تمام وقت که به صورت فصلی نبوده و دائم باشد و پیش از ورود شما به کانادا مورد تائید اداره کار کانادا قرار بگیرد و هم چنین این پیشنهاد شغلی در گروه شغلی خاصی باشد ، میتوانید از این قسمت امتیاز کسب نمائید.

If And Points
You currently work in Canada on a temporary work permit. Your work permit is valid both when you apply and when the visa is issued (or you are authorized to work in Canada without a work permit when your visa is issued).

and

CIC issued your work permit based on a positive labour market opinion (LMO) from Human Resources and Skills Development Canada (HRSDC). Your employer would have applied for the LMO, which you then had to attach to your application to CIC.

and

You are working for an employer named on your work permit who has made a permanent job offer based on you being accepted as a skilled worker.

10
You currently work in Canada in a job that is exempt from the LMO requirement under:

an international agreement (such as, the North America Free Trade Agreement) or

a federal-provincial agreement.

Your work permit is valid both when you apply and when the visa is issued (or you are authorized to work in Canada without a permit when your visa is issued).
and

Your current employer has made a permanent job offer based on you being accepted as a skilled worker.

10
You currently do not:

have a work permit, or

plan to work in Canada before you get a permanent resident visa.

OR

You are currently working in Canada and a different employer has offered to give you a permanent full-time job.

OR

You are currently working in Canada in a job that is exempt from a Labor Market Opinion, but not under an international or federal-provincial agreement.

An employer has made you a permanent job offer based on you being accepted as a skilled worker.

and

The employer has a positive LMIA

10

انطباق پذیری و مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر

در صورتیکه که متاهل هستید و همسر شما نیز قصد همراهیتان به کانادا را دارد، امکان گرفتن امتیاز در موارد ذکر شده برای همسرتان نیز وجود دارد، اما در هر آیتم فقط یک بار امکان گرفتن امتیاز وجود دارد.
حداکثر امتیاز در این بخش 10 امتیاز می باشد.

انطباق پذیری حداکثر امتیاز
دانش زبانی همسر شما (جهت کسب امتیاز باید مدرک زبان معتبر با حداقل نمره 4 در کادر) CLBفرستاده شود 5
 تحصیل متقاضی در کانادا  (حداقل دو سال تمام وقت) 5
تحصیل همسر متقاضی در کانادا (حداقل دو سال تمام وقت) 5
سابقه کار قانونی متقاضی در کانادا (حداقل یک سال تمام وقت و در رتبه های تخصصی) 10
سابقه کار قانونی همسر متقاضی در کانادا (حداقل یک سال تمام وقت و در رتبه های تخصصی) 5
پیشنهاد رسمی کار از یک شرکت کانادایی 5
بستگان متقاضی و یا همسر او در کانادا (شامل: پدر و مادر، پدر بزرگ و مادر بزرگ، برادر و خواهر، فرزند، فرزند برادر و یا خواهر، دایی، عمو، عمه، خاله) که بالای 18 سال و شهروند و یا مقیم موقت کانادا هستند. 5